Streamen in juni: onze serie tips deze maand

De lente is in volle gang en dat geldt ook voor het streamingaanbod. Met een overvloed aan nieuwe, spannende shows en films die deze maand verschijnen, kan het lastig zijn om te beslissen waar je je tijd aan moet besteden. Hier is een uitgebreide gids om je te helpen de juiste keuzes te maken.

In samenwerking met

Streamen in juni: onze serie tips deze maand
Proudies Redactie

Door 

Proudies Redactie

Gepubliceerd op

Jun 4, 2024

Hit Man (Netflix, 7 juni)

"Hit Man" is een unieke mix van romantische komedie en misdaad, geregisseerd door de gerenommeerde regisseur Richard Linklater. De film speelt Glen Powell in de hoofdrol als Gary Johnson, een professor die een dubbelleven leidt als een nep-moordenaar voor de politie van New Orleans. Zijn wereld wordt op zijn kop gezet wanneer hij verliefd wordt op Madison Masters, een potentiële cliënt, gespeeld door Adria Arjona. De film, die lovende kritieken kreeg op filmfestivals, belooft een spannende en humoristische rit te worden, waarbij de personages zich in complexe en gevaarlijke situaties bevinden.

Bridgerton (Netflix, 13 juni)

De populaire historische dramaserie "Bridgerton" keert terug met het tweede deel van zijn derde seizoen. Dit seizoen richt zich op de ontluikende romance tussen Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton). Na de cliffhanger in deel één, gaan de nieuwe afleveringen verder met de dramatische en romantische verwikkelingen die fans van de serie gewend zijn. Naast het romantische drama, blijft de serie trouw aan zijn kenmerkende pracht en praal, met uitgebreide kostuums en weelderige decors die het Regency-tijdperk tot leven brengen.

The Bear (Disney+, 27 juni)

Het derde seizoen van "The Bear" brengt opnieuw het hectische en emotioneel geladen leven in een restaurantkeuken naar het scherm. Met Jeremy Allen White als Carmy Berzatto en Ayo Edebiri als Sydney Adamu, volgen de nieuwe afleveringen de uitdagingen en successen van het opstarten van een nieuw restaurant. De serie staat bekend om zijn realistische en intense weergave van de restaurantindustrie, gecombineerd met diepgaande karakterstudies en een sterke emotionele kern. Dit seizoen belooft wederom een "chaos menu" van drama en spanning te bieden.

House of the Dragon (HBO, 16 juni)

"House of the Dragon," de prequel van de wereldberoemde serie "Game of Thrones," keert terug met zijn tweede seizoen. Dit seizoen duikt dieper in de burgeroorlog binnen de Targaryen-familie, bekend als de "Dance of the Dragons." Verwacht meer politieke intriges, spectaculaire gevechten en uiteraard de indrukwekkende draken waar de serie zijn naam aan dankt. Hoewel het eerste seizoen gemengde reacties kreeg, hopen fans dat dit nieuwe seizoen de magie en het drama van "Game of Thrones" zal terugbrengen.

Joko Anwar’s Nightmares and Daydreams (Netflix, 14 juni)

Deze nieuwe serie van de Indonesische filmmaker Joko Anwar belooft een mix van nachtmerrieachtige en droomachtige sequenties die diep in de menselijke psyche graven. Anwar, bekend om zijn unieke stijl en beklemmende verhalen, verkent in deze serie thema's als angst, verlangen en de dunne lijn tussen realiteit en verbeelding. De serie belooft een visueel verbluffende en emotioneel intense ervaring te worden, ideaal voor liefhebbers van arthouse en psychologische thrillers​


Becoming Karl Lagerfeld (Disney+, 7 juni)

"Becoming Karl Lagerfeld" is een diepgaande en meeslepende miniserie die het leven van een van de meest iconische modeontwerpers van de 20e en 21e eeuw verkent. Daniel Brühl speelt de rol van Karl Lagerfeld, en brengt het complexe en vaak controversiële karakter van de modegigant tot leven. De serie volgt Lagerfeld vanaf zijn vroege dagen in de mode-industrie, zijn opkomst tot wereldfaam en zijn tijd als creatief directeur van het huis Chanel, waar hij bijna vier decennia lang heerste.


Of je nu van grootschalige epische vertellingen houdt of meer geïnteresseerd bent in intieme, karaktergedreven verhalen, er is deze maand voor elk wat wils.

☕️ Ontdek, leer en verrijk je leven.

Geen spam. Alleen nuttige en interessante dingen, rechtstreeks in jouw inbox.
We geven om jouw data in onze privacy policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vergelijkbare artikelen