Proudies is hét online mediamerk dat inspireert en informeert over welzijn, lifestyle en cultuur.
cancel icon

Schrijf je gratis in

Als mediamerk bieden wij een schat aan informatie en inspiratie over gezondheid, reizen, lifestyle, werk en cultuur. Denk aan cultuurtips voor het weekend, reisverhalen of de laatste onderzoeken over gezond ouder worden. Met inspirerende artikelen, podcasts, vacatures, cursussen en onze cultuuragenda is er voor ieder wat wils.

Schrijf je gratis in en ontvang elke week het laatste nieuws over onze thema's. Geen spam. Alleen nuttige en interessante zaken, rechtstreeks in je inbox.

Proudies is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy, en we zullen je persoonlijke informatie alleen gebruiken om de producten en diensten te leveren waar je ons om hebt gevraagd.

Dank Proudies voor de mooie inspiratie - enorm leuk! Variërend en waarde toevoegend.

Peter
Laren

Elke week weer inspiratie voor leuke cultuuruitjes in het weekend. Ik geniet er enorm van!

Linda
Vught

Informatief en inspirerend. Precies wat ik nodig had. Super!

Leonard
Lelystad

Over Proudies

Je hebt ervaring. Wijsheid. Verhalen. Tijd. Misschien droom je ervan de wereld rond te reizen, of wil je gewoon meer tijd doorbrengen met de (klein)kinderen. Een nieuwe taal leren, of doorwerken. Wat jouw droom ook is, je leven verrijken is een reis die vol mogelijkheden zit. Proudies is hier om die reis met jou te maken.

Onze voornaamste missie is om onze lezers te inspireren om het meeste uit hun leven te halen.
Als platform bieden wij een schat aan informatie en inspiratie over gezondheid, reizen, lifestyle, werk en cultuur. Denk aan cursussen, artikelen, podcasts, evenementen en vacatures: er is voor ieder wat wils.

Juist tijdens deze levensfase wil je optimaal genieten. En wees eens eerlijk: stilzitten kan altijd nog, toch?