Stijlvol en voordelig het jaar afsluiten met één van deze vier nieuwe looks

Een bril is zoveel meer dan alleen een hulpmiddel voor beter zicht; het is een persoonlijk statement, een accessoire dat je stijl en persoonlijkheid benadrukt. Een nieuwe bril kan de perfecte manier zijn om je look een frisse uitstraling te geven. Verschillende monturen kunnen een wereld van verschil maken in je dagelijkse uitstraling. Benieuwd hoe je stijlvol én voordelig het nieuwe jaar kunt inluiden met een nieuwe bril? Lees dan snel verder.

In samenwerking met
Pearle Opticiens

Stijlvol en voordelig het jaar afsluiten met één van deze vier nieuwe looks
Proudies Redactie

Door 

Proudies Redactie

Gepubliceerd op

Mar 1, 2024

Klassiek met een twist

Velen hebben een voorkeur voor klassieke stijlen, en dat is een slimme keuze. Een traditioneel montuur is tijdloos en elegant. Maar wat als je die klassieke look een subtiele twist geeft? Een klein kleuraccent of een speels patroon kan al een compleet nieuwe draai aan je stijl geven zonder dat het over de top is.

Minimalisme voor elegantie

Opvallen is niet altijd nodig. Een fijn, minimalistisch montuur kan een stijlvolle eenvoud onderstrepen. Met dit type bril gaat de aandacht direct naar je gezicht en ogen, terwijl het montuur discreet op de achtergrond blijft. Zo blijft je persoonlijkheid stralen, ondersteund door de elegante lijnen van je bril.

Durven met kleur

Een beetje kleur kan al wonderen doen. Misschien lijken felle kleuren te gedurfd, maar wat denk je van diepe, rijke tinten zoals bordeaux of marineblauw? Deze kleuren brengen diepte in je look zonder overweldigend te zijn.

Retro revival

Het teruggrijpen naar de stijlen van vroeger kan heel verfrissend zijn. Retro monturen in moderne materialen bieden het beste van beide werelden: de charme van vroeger met het comfort van nu.

Het is essentieel om een bril te vinden die goed bij je stijl en gezichtsvorm past en dat hij comfortabel zit. Het juiste montuur kan je gezicht doen opleven en je ogen laten spreken. Heb jij nog een openstaande brilvergoeding vanuit je zorgverzekeraar? Dan is het nu voordeliger dan ooit om de stap naar een nieuw montuur te zetten.

Je zicht en stijl voordelig vernieuwen met je brilvergoeding 

Sommige mensen zijn zich er niet van bewust dat hun brilvergoeding mogelijk komt te vervallen aan het einde van het jaar als ze hier geen gebruik van maken. Gemiddeld is de brilvergoeding vanuit de zorgverzekeraar 130 euro, dus is het zonde om deze te laten liggen. Als je nog recht hebt op een brilvergoeding vanuit je aanvullende verzekering, dan is dit hét moment om in actie te komen.

Check je brilvergoeding

Hoewel veel mensen zich bewust zijn van het recht op een brilvergoeding, weet ruim 40% niet hoeveel vergoeding ze precies hebben. Weet jij niet zeker of je dit jaar nog recht hebt op een brilvergoeding? Het is de moeite waard om dit te controleren.

Met het enorme aanbod van verzekeraars en de verschillende pakketten, kan het een uitdaging zijn om de exacte vergoeding te achterhalen. Maar maak je geen zorgen; Pearle Opticiens heeft het voorwerk al voor je gedaan. Zij hebben alle informatie over de mogelijke brilvergoedingen in de zorgpakketten voor je verzameld, zodat je in een handomdraai kunt zien hoeveel vergoeding jij dit jaar mogelijk nog kunt claimen. Klik hier en controleer direct of jij mogelijk nog recht hebt op een brilvergoeding! Uiteraard helpen onze opticiens in de winkel hier ook graag mee. En heb je inderdaad nog recht op een brilvergoeding? Dan declareert Pearle Opticiens die rechtstreeks bij jouw verzekeraar. Zo hoef je dit zelf niet voor te schieten.

Sluit jouw jaar goed af 

En er is meer goed nieuws! Tot en met 4 februari 2024 biedt Pearle iedereen aantrekkelijke kortingen op brillen. En als je nog recht hebt op brilvergoeding via je zorgverzekering, wordt de aanschaf van een nieuwe bril nog voordeliger. Zo profiteer je van 60 euro korting op een enkelvoudige bril en maar liefst 100 euro korting op een multifocale bril. Bij Pearle Opticiens profiteer je dus van extra veel voordeel. Grijp deze kans en verwen je ogen met de beste zorg en een stijlvolle nieuwe bril. Loop langs bij jouw dichtstbijzijnde Pearle winkel of maak eenvoudig een afspraak op Pearle.nl.

Over Pearle Opticiens


Pearle Opticiens is een toonaangevende optiekketen in Nederland. Met hun vakkundige en gepassioneerde opticiens, geavanceerde technologie en breed scala aan stijlvolle en kwalitatieve merkmonturen en contactlenzen, staan ze klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte zichtoplossing.
Bekijk jouw zorgvergoeding

☕️ Ontdek, leer en verrijk je leven.

Geen spam. Alleen nuttige en interessante dingen, rechtstreeks in jouw inbox.
We geven om jouw data in onze privacy policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vergelijkbare artikelen