De beste longevity klinieken in de wereld

Er zijn twee zekerheden in het leven: de dood en belastingen. Toch, als je de juiste mensen en plaatsen kent, kun je misschien het onvermijdelijke uitstellen. Onze sterfelijkheid is de bron van veel diepgaande overpeinzingen en, als je de middelen en de bereidheid hebt, zijn er talloze spa's die niet helemaal onsterfelijkheid beloven — maar er niet ver vanaf liggen. Het in goede conditie houden van onze geest en ons lichaam is essentieel om te kunnen genieten van de gouden jaren van het leven; weten hoe je die staat kunt bereiken is de helft van de strijd. Deze vijf klinieken maken gebruik van geavanceerde technologie, holistische therapieën en beproefde praktijken om je op een lang en verrijkend pad te zetten.

In samenwerking met

 De beste longevity klinieken in de wereld
Proudies Redactie

Door 

Proudies Redactie

Gepubliceerd op

Jul 7, 2024

Foto van Chenot Palace Weggis

Chenot Palace Weggis

Chenot Palace Weggis, gelegen aan de serene oevers van het Meer van Luzern, combineert de traditionele Chinese geneeskunde met moderne wetenschappelijke inzichten. De kliniek biedt drie hoofdprogramma's: geavanceerde detox, anti-veroudering en herstel en vernieuwing. Elk programma wordt gepersonaliseerd na een consult met een arts. Hun innovatieve benaderingen omvatten cryotherapie, anti-zwaartekrachttraining en neuro-akoestische diepe ontspanning. Het hoogtepunt is de Moleculaire Laboratorium voor Optimaal Leven, waar genactiviteit wordt geanalyseerd om biologische veroudering te beoordelen en een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld​.Elite Traveler)​​ (The Luxury Editor)​​ (Country and Town House)​.

Golden Door, Californië

Opgericht in 1958 door Deborah Szekely, biedt Golden Door een unieke mix van oosterse en westerse healingtradities. Gelegen op een uitgestrekt terrein van 600 hectare, beschikt het resort over 30 mijl aan privé-wandelpaden en een uitgebreid aanbod aan fitnesslessen. Golden Door is bekend om zijn exclusieve programma's die lichaam en geest integreren. Het Golden Flight-programma, een samenwerking met Latitude 33 Aviation, biedt gasten een luxe reiservaring die begint met een wellnessritueel aan boord van een privévliegtuig​.

Clinique La Prairie, Zwitserland

Gelegen aan het Meer van Genève, staat Clinique La Prairie wereldwijd bekend om zijn langdurigheidsprogramma's. De kliniek, opgericht in 1931 door Dr. Paul Niehans, biedt een breed scala aan medische esthetische behandelingen en gespecialiseerde therapieën zoals Ortho-Bionomy en craniosacrale therapie. Hun Revitalisation Premium-programma richt zich op celregeneratie en immuunversterking, met een uitgebreide medische aanpak inclusief DNA-microbioomassessments en antioxiderende injecties​ .

Chiva-Som, Thailand

Chiva-Som, wat 'haven van leven' betekent, is een toonaangevend wellnessresort gelegen aan de Golf van Thailand. Sinds de opening in 1995 biedt het resort uitgebreide wellnessprogramma's gebaseerd op zes wellnessprincipes: fysiotherapie, holistische gezondheid, voeding, fitness, spa en esthetische schoonheid. Speciale programma's zoals het Cell Vitality-retreat ondersteunen mensen in remissie van kanker, terwijl het Cranial Relief-retreat helpt bij migraine en ernstige hoofdpijnen. Hun Ageing Well-retreat richt zich op gezond ouder worden met gepersonaliseerde behandelingen voor rugmobilisatie en slaapverbetering.

The Ranch Hudson Valley, New York

The Ranch Hudson Valley, een uitbreiding van het beroemde The Ranch Malibu, biedt een intensief wellnessprogramma in een rustige omgeving omgeven door 200 hectare bos. Het programma omvat dagelijkse uitdagende wandelingen, biologische maaltijden en geen alcohol, vlees, zuivel, soja, gluten of cafeïne. Het resort biedt ook aanvullende diensten zoals colonhydrotherapie en IV-therapie. Gasten hebben toegang tot honderden mijlen aan paden in de nabijgelegen parken, met seizoensgebonden activiteiten zoals kajakken en sneeuwschoenwandelen.

Deze klinieken belichamen de toekomst van wellness door geavanceerde wetenschappelijke methoden te combineren met holistische benaderingen, wat resulteert in uitgebreide programma's die bijdragen aan een verbeterde levenskwaliteit en gezondheidsspanne.

☕️ Ontdek, leer en verrijk je leven.

Geen spam. Alleen nuttige en interessante dingen, rechtstreeks in jouw inbox.
We geven om jouw data in onze privacy policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vergelijkbare artikelen