Hoe Morgan Freeman op latere leeftijd nog steeds schittert op het witte doek

Wie Morgan Freeman zegt, denkt waarschijnlijk aan acteur, goede stem en inspirerende dialogen. Ook dit jaar acteerde hij weer in twee films: A Good Person, alsmede in de thriller A Ritual Killer. Doe eens een gokje, hoe oud denk je dat Morgan Freeman is?

Proudies Redactie

By 

Proudies Redactie

Published 

May 5, 2023

Hoe Morgan Freeman op latere leeftijd nog steeds schittert op het witte doek

Proudies stories:

Hoewel Morgan Freeman al decennialang actief is in de film- en televisie-industrie, blijft hij op latere leeftijd nog steeds even actief. Zijn indrukwekkende werkethiek en passie voor acteren hebben hem geholpen om relevant te blijven in de branche, zelfs nu hij de leeftijd van 85 jaar heeft bereikt. Freeman blijft nieuwe projecten aannemen en is niet bang om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het was op 49 jarige leeftijd dat hij zijn echte doorbraak had in Hollywood. Een van zijn motto’s in het leven is dan ook: “Get busy living or get busy dying!”  Hij blijft ook een beroep doen op zijn stemwerk, wat zijn veelzijdigheid als artiest benadrukt. 

Maar Freeman is niet alleen een acteur, hij is ook een belangrijke invloed geweest in de ontwikkeling van Hollywood. Hij is een fervent voorstander van diversiteit en inclusie in de industrie en heeft zich ingezet voor het vergroten van de zichtbaarheid van mensen van kleur in de filmwereld. Freeman heeft ook zijn eigen productiebedrijf opgericht, Revelations Entertainment, om meer invloed te hebben op de soorten verhalen die worden verteld in de filmindustrie. Hij heeft niet alleen een onuitwisbare stempel gedrukt op de filmwereld met zijn uitmuntende acteerprestaties, maar heeft ook een blijvende impact gehad op Hollywood als geheel.

Films die wij aanraden van Morgan Freeman:

  • The Shawshank Redemption
  • Million Dollar Baby
  • Lucy 
  • The bucket list
  • Se7en
  • Driving Miss Daisy

Kortom, Morgan Freeman is nog steeds een krachtige aanwezigheid in Hollywood en een inspirerend voorbeeld voor iedereen die op latere leeftijd nog steeds zijn of haar passies wil gaan nastreven. 

We horen graag van jou! Welke is jouw favoriete film van Morgan Freeman?


Bron afbeelding: Raily News

Vergelijkbare artikelen

google.com, pub-4239257677577939, DIRECT, f08c47fec0942fa0