Cultuurtip: Combineer Museum ‘t Lam met een fietstocht door de bollenstreek

Het LAM is een kunstmuseum gelegen te midden van het groen van Landgoed Keukenhof in Lisse. Gehuisvest in een uniek gebouw, biedt het museum een vernieuwende kijk op alledaagse thema's zoals eten, drinken en winkelen. Met behulp van de Kijkcoaches - medewerkers op zaal die je meer vertellen en met je in gesprek gaan over de kunst - word je uitgenodigd om de kunst beter te bekijken! Hiermee is het LAM een boeiende en verrijkende ervaring voor mensen van alle leeftijden, en dat geldt werkelijk voor iedereen. Je ontdekt in dit museum het buitengewone te midden van het alledaagse!

In samenwerking met

Cultuurtip: Combineer Museum ‘t Lam met een fietstocht door de bollenstreek
Proudies Redactie

Door 

Proudies Redactie

Gepubliceerd op

Apr 3, 2024

Daarnaast kan je aansluitend een prachtige fietstocht maken door de omgeving. Door middel van een fietstocht kan je de bollenvelden rondom het museum verkennen. De tocht begint bij Museum 't Lam en voert fietsers door schilderachtige landschappen, langs kleurrijke velden vol tulpen, hyacinten en andere bloemen in bloei. Onderweg kunnen fietsers genieten van het adembenemende uitzicht en de frisse lucht terwijl ze de bloeiende bollenvelden doorkruisen. Je kan natuurlijk zelf je fiets of e-bike meenemen, maar je kan in de buurt bij het museum ook fietsen huren. Zie de website voor meer informatie over het huren van fietsen en de routes.

Zo is een dagje Lisse de perfecte combinatie van cultuur en natuur. Of je nu een liefhebber bent van kunst, natuur of beiden!

Klik hier voor meer informatie over het museum.

☕️ Ontdek, leer en verrijk je leven.

Geen spam. Alleen nuttige en interessante dingen, rechtstreeks in jouw inbox.
We geven om jouw data in onze privacy policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vergelijkbare artikelen