Festival de Oude Garde: het meest verbindende festival van Nederland

Het Festival de Oude Garde, bekend als het meest verbindende festival van Nederland, is klaar om twee generaties samen te brengen voor een evenement vol muziek, plezier en verbinding. Op 27 augustus 2023 verandert Outdoor Valley in een broeikas van connectie tussen generaties, uitwisseling van ervaringen en het scheppen van onvergetelijke herinneringen. En het leukste nieuws van dit jaar: de kaartverkoop is nu begonnen!

In samenwerking met
Pauline de Bruijn

Door 

Pauline de Bruijn

Gepubliceerd op

Sep 19, 2023

Festival de Oude Garde: het meest verbindende festival van Nederland

Het Festival de Oude Garde is niet zomaar een festival. Het is een platform dat senioren en jongeren samenbrengt om van elkaar te leren en nieuwe ervaringen te creëren. Terwijl senioren de kans krijgen om een glimp op te vangen van de festivalwereld van de jongere generatie, kunnen de jongeren profiteren van de wijsheid en ervaring van de ouderen. 

In een tijd waarin de wereld in snel tempo digitaliseert, streeft het Festival de Oude Garde ernaar om de menselijke verbinding levend te houden. De missie is niet om de digitale wereld te negeren, maar om de verbinding te behouden en kennis toe te passen. Het doel is om de wijsheid van de senior en de flexibiliteit van de junior te combineren om het beste van beide werelden te bereiken. 

Het festival draait om ontspanning, muziek, entertainment, eten en openhartige, eerlijke gesprekken. Met een luchtige benadering en een dosis humor stimuleert het Festival de Oude Garde menselijke verbindingen. 

Ervaar het plezier, de dans, het leren, het spel, de ontwikkeling en het ophalen van herinneringen die dit unieke evenement te bieden heeft. Word jong oud op het Festival de Oude Garde.

Dus wacht niet langer, koop nu je tickets en maak deel uit van dit geweldige evenement. Ongeacht je leeftijd, er is iets te leren, te ontdekken en te genieten op het Festival de Oude Garde.

Kom naar het Festival de Oude Garde op 27 augustus 2023 in Outdoor Valley. De kaartverkoop is nu geopend. Koop NU je tickets en word deel van dit unieke, verbindende evenement. Zie je daar!


Klik
hier voor meer informatie en tickets.

Vergelijkbare artikelen