Word Proudies Partner

Proudies is het meest inspirerende mediabedrijf voor de nieuwe generatie 55+. Kom rechtstreeks in contact met ons publiek met waardevolle en op-maat-gemaakte content.

Start met proudiesProudies partner worden
grijs gebiedt podcast

Proudies Media

Proudies Media combineert het beste van een digitale agency met in-house content productie  om het verhaal van jouw merk te vertellen. Werk samen met ons team van regisseurs, editors, fotografen en experts om nieuwe en waardevolle content te ontwikkelen en promoten speciaal voor onze doelgroep.

Meer informatie
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
proudies werkt

Proudies Werkt

Bij Proudies Werkt verbinden wij organisaties die zich inzetten voor leeftijdsdiversiteit aan talentvolle 55+'ers binnen onze community. Wij brengen op-maat-gemaakte vacatures onder de aandacht bij leden waarvan de profielen matchen bij jouw mogelijkheden.

proudies producties

Proudies Producties

Proudies Producties helpt organisaties met het ontwerpen van een strategie en content die jouw positie versterkt bij de doelgroep. Wij nemen alles van A tot Z voor je uit handen. Van conceptontwikkeling tot productie tot distributie en alles daar tussenin. Als organisatie of merk kies jij het format.

Waarom Proudies

Wij zijn Proudies. Wij zijn een bedrijf, met een missie om plezier, inspiratie en ontmoeting toegankelijker te maken voor iedereen die iets meer tijd om handen heeft.

proudies werknemer
We kennen de doelgroep als geen ander
Betrouw & Effectief
Inhouse productie en op maat
Bereik door heel nederland

Maak kennis met Proudies