Proudies Ambassadeur

Proudies, het platform voor jouw derde levensfase, is op zoek naar een enthousiaste en bevlogen ambassadeur om ons team te versterken. Als ambassadeur van Proudies speel je een belangrijke rol in het bevorderen van ons platform en het vergroten van onze naamsbekendheid. Ben jij klaar om een positieve impact te maken en anderen te inspireren om optimaal te genieten van hun vrije tijd, door middel van blijven werken en blijven leren?

Dan is deze functie iets voor jou!

Meer informatie

Functieomschrijving

Je voelt je sterk verbonden met de missie van Proudies en draagt deze met trots uit.

Je gaat actief op zoek naar interessante partnerships met bijvoorbeeld musea, om lezingen en activiteiten te organiseren die aansluiten bij de interesses van onze doelgroep van mensen rondom de pensioenleeftijd.

Je bent het gezicht van Proudies en vertegenwoordigt ons met passie en enthousiasme tijdens netwerkevenementen en bij andere gelegenheden.

Je krijgt de mogelijkheid om maandelijkse columns te schrijven of verhalen te delen op Social Media

Je verspreid flyers en promotiemateriaal in jouw omgeving om de naamsbekendheid van Proudies te vergroten en potentiële gebruikers te bereiken.

Je organiseert plaatselijke lezingen over verschillende onderwerpen zoals filosofie, literatuur of iets actueels.

Je deelt jouw ervaringen en successen regelmatig met het team, zodat we samen kunnen groeien en verbeteren.

Je bent het gezicht van Proudies in jouw omgeving

Profiel

Je hebt affiniteit met de doelgroep van Proudies, namelijk mensen rondom de pensioenleeftijd, en begrijpt hun behoefte om actief te blijven door middel van werk en/of leren.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet anderen te enthousiasmeren.Je bent proactief, zelfstandig en hebt een ondernemende geest.

Je bent goed in het leggen van contacten en het opbouwen van relaties met diverse stakeholders.

Wat bieden wij?

Gratis toegang tot alle diensten die Proudies aanbiedt, zoals de Academie met veel leuke cursussen!

Museumjaarkaart

Een inspirerende rol waarin je een verschil kunt maken in het leven van anderen rondom de pensioenleeftijd, door hen te helpen actief te blijven en te genieten van hun vrije tijd.

De kans om betekenisvolle partnerships te ontwikkelen en activiteiten te organiseren die bijdragen aan het welzijn van onze gebruikers.

Een flexibele werkomgeving waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd.

Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Marktcomforme vergoeding

Iets voor jou?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Vul onderstaande gegevens in of stuur een mail naar info@proudies.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Let op: Deze vacature staat open voor kandidaten in heel Nederland en rondom de pensioenleeftijd zijn. Er zal een selectieronde plaatsvinden om de meest geschikte kandidaten te selecteren.